La nit alternativa!

Política de privacitat

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD

MELODY SALA DE BALL S.L. (en endavant l’EMPRESA) en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web s’inclouen en els fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis de l’EMPRESA. 

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’acompliment de tasques d’informació, promocions, i altres activitats pròpies de l’EMPRESA. 

Aquestes dades únicament seran cedits a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada. 

L’EMPRESA adopta les mesures necessàries per a garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests.

L’usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar-lo el propi usuari a través d’email a: laboitelleida@gmail.com o en l’adreça: Carrer Riu Éssera, 19 de Lleida. 

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certs i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a laboitelleida@gmail.com 

Finalitat del tractament de les dades personals: 

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals? 

En www.salalespaul.com tractarem les teves dades personals recaptades a través del Lloc web amb les següents finalitats: 

1. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats.

2. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat.

3. Participació en promocions o emissió de targetes promocionals.

4. Reserves.

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment. 

Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades. 

Per quant temps es conserven les dades personals recaptades? 

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel qual poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats. 

Legitimació: 

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix: 

1. La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis d’aquest lloc web els termes i les condicions del qual es posaran a la teva disposició en tot cas, de manera prèvia a una eventual contractació. 

2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t’informem posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura d’aquesta, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte. 

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de manera errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis. 

Dades recopilades per usuaris dels serveis 

En els casos en què l’usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d’allotjament compartit, L’EMPRESA no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari del RGPD. 

Retenció de dades en conformitat a la LSSI 

L’EMPRESA informa que, com a prestador de servei d’allotjament de dades i en virtut del que s’estableix en la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), reté per un període màxim de 12 mesos la informació imprescindible per a identificar l’origen de les dades allotjades i el moment en què es va iniciar la prestació del servei. La retenció d’aquestes dades no afecta al secret de les comunicacions i només podran ser utilitzats en el marc d’una recerca criminal o per a la salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a la disposició dels jutges i/o tribunals o del Ministeri que així els requereixi. 

La comunicació de dades a les Forces i Cossos de l’Estat es farà en virtut al que es disposa en la normativa sobre protecció de dades personals. 

Drets propietat intel·lectual

L’EMPRESA és titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, industrial, «know-how» i quants altres drets guarden relació amb els continguts d’aquest lloc web i els serveis oferts en aquest, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i la informació relacionada. 

No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web sense el consentiment previ i per escrit. 

Comunicacions comercials 

En aplicació de la LSSI. L’EMPRESA no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris d’aquestes. 

En tot cas, l’usuari, després d’acreditar la seva identitat, podrà sol·licitar que no se li faci arribar més informació comercial a través dels canals d’Atenció al Client.