La nit alternativa!

INFORMACIÓ

  • Horari de Setembre a Juny:
    • Dijous, Divendres i Dissabtes de 00:00h a 06:00h.
    • El segon dimarts de cada mes a partir de les 00:00h

(En cas que hi hagi un concert programat, l’horari d’obertura es determinarà segons el que s’estableixi per a aquest concert en particular).

  • Horari de Juny a Setembre:
    • Dijous, Divendres i Dissabtes de 01:00h a 06:00h.

(En cas que hi hagi un esdeveniment addicional o particular, l’horari d’obertura pot ser variable en cada cas).

Durant el setembre us podeu fer el carnet de soci de La Boite. Amb el carnet, tindràs accés gratuït a la nostra sala, excepte en els esdeveniments organitzats per altres promotors. A més, podràs aprofitar descomptes especials en la compra d’entrades per als concerts del nostre aniversari.

No deixis passar aquesta fantàstica oportunitat de formar part de La Boite i viure una experiència musical única.

A La Boite, ens preocupem per la teva comoditat i seguretat. És per això que disposem d’un servei de guarda-roba a la teva disposició.

Volem recordar-te que la sala no es farà responsable dels objectes perduts, excepte aquells que hagin estat dipositats al guarda-roba. Per garantir la seguretat i la integritat de les teves pertinences, et recomanem utilitzar aquest servei que tenim a la teva disposició.

A La Boite, durant la temporada de setembre a juny, som una destinació inigualable per als amants de la música en viu. La nostra sala ha estat l’escenari de grans actuacions, incloent-hi noms com La Pegatina, SFDK, Green Valley, D’Callaos, Tote King, Dr. Calypso, Canteca de Macao, Sho Hai, Crim, Ivan Ferreiro, Sau, Gertrudis i molts altres.

Amb una llista d’actuacions impressionant, La Boite és el lloc on la música pren vida. Uneix-te a nosaltres i gaudeix de les millors experiències musicals que ofereix la ciutat. Estem encantats de tenir-te amb nosaltres en aquesta emocionant temporada de concerts.

A La Boite només es permet l’accés a majors de 18 anys.

Si desitges assistir a un dels nostres concerts i ets menor d’edat:

  • Pots fer-ho acompanyat del teu mare, pare o tutor legal. A més, hauràs d’omplir i presentar el següent document: AUTORITZACIÓ

La nostra prioritat és garantir un entorn segur i adequat per a tots els nostres assistents. Agraïm la vostra comprensió i col·laboració per fer-ho possible. Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis en contactar-nos. Estem encantats de tenir-te amb nosaltres a La Boite.

ON TROBAR-NOS