GRUPS

AMBKOR
CRIM
LA PEGATINA
LÁGRIMAS DE SANGRE
SFDK
VIOLADORES DEL VERSO

La direcció de La Boite sempre hem apostat per la música en directe, per això programem concerts setmanalment. A casa nostra han actuat músics de talla nacional i internacional, fent que la nostra sigui una sala de concerts referent a la ciutat de Lleida. Però no ens oblidem dels grups locals i per això reservem moltes dates a aquestes bandes. L’oferta de música en directe és molt variada en quant a estils, ja que brindem al nostre públic concerts de Rock, Metal, Ska, Punk, Hip Hop, Rumba, Reggae, entre altres.

Hem tingut la sort de comptar amb artistes com La Pegatina, Crim, Canteca de Macao, Ostia Puta, Ambaparà, Skar, Violadores del Verso, Strombers, Ivan Fereiro, La Terrasseta de Preixens, SFDK, Ambkor, Hermano L, Tote King, Lágrimas de Sangre, Rapsusklei, Señor No, Möndoloco, Sinsinati, entre molts altres.

Com ja hem dit, no perdem de vista als grups locals. Steinbock, Memento Mori HC, Ese de la Cinta, Anser, Canutak, El Marc Vi, Shad Demn, Maldito Maldows, són només un petit extracte de tots els grups locals que han actuat i segueixen actuant a casa nostra.

També oferim al nostre públic concerts tribut a bandes mundialment famoses, com per exemple Pink Floyd, Metallica, System of a Down, AC-DC, The Beatles, Motorhead, Fito y los Fitipaldis, Muse, Coldplay, etc.