Dissabte 22, a les 22:00

MALOS VICIOS + TU RAI!

Malos Vicios és una banda castellonenca de punk rock melòdic nascuda l'agost de 1992. Combinen hardcore melòdic amb punk i rampells metalers.

Lletres àcides carregades d'ironia, sarcasme, humor i mala llet aborden la crònica i crítica social, tot i que també deixen espai per a la reflexió personal, les relacions humanes i els dimonis interiors quan aborden una lírica més introspectiva.

Al llarg d'aquests gairebé 25 anys Malos Vicios han anat polint i definint el seu so cap a un estil clarament identificable, tornades poderosos, guitarres afiladíssimes amb adorns exquisits, harmonies vocals, tot això sobre una base rítmica contundent i precisa.

En els seus directes trobaràs grans dosis d'adrenalina carregada de compromís i actitud. Han participat en nombrosos festivals de renom, s'han patejat tota la geografia espanyola compartint escenari amb noms consagrats del rock nacional.  7 discos d'estudi, un doble CD DVD en directe, un EP i un àlbum compartit de versions al costat de Dissidència avalen la trajectòria d'aquests supervivents de l'escena punk estatal, eterns secundaris, incansables i inimitables.

Tu Rai! neix a l'any 2012 per les inquietuds musicals de tres joves de les terres de Lleida, Miquel Àngel Florensa al baix, Sergi Blanch a la bateria i Joan Safont a la guitarra i veu. Tu Rai és un nou projecte dels Rebota y Explota però amb cançons en català, sempre parlant de Rock Català Punk rock, ska, o inclús heavy. En directe repasem les millors versions de punk rock, els vells temes de Rebota y Explota i els nous temes en català! 

  • Obertura de portes: 22h
  • Inici del concert: 22:30
  • Preu entrada anticipada: 10€
  • Preu entrada a taquilla: 12€

Punts de venda: Musical Lleida, La Mitjana HardRock, Grans Records i Màgic Rock. 
Venda online: www.notikumi.com