Divendres 5, a les 21:30

LOS SALVAJES + REHENES

NIT DE ROCK'N'ROLL AMB LOS SALVAJES + REHENES

Tres dels membres fundadors de Los Salvajes, banda barcelonina dels anys seixanta pionera del so garatge i estètica "mod" en aquest país, segueixen en actiu oferint el millor del seu repertori. Con patillas largas y estrecho pantalón, un jersey a rayas aunque llame la atención, així comença el seu tema estrella, el cèlebre Soy Así, que sens dubte ha estat tot un himne generacional. Delfín Fernández, Sebastián Sospedra i Julián Moreno van viure en la seva plenitud l'efervescència pop dels anys seixanta, fundant i formant part de la banda Los Salvajes des dels seus inicis, el 1962.

El seu estil i el seu so, més potent que el d'altres bandes de rock estatals del moment, així com la seva admiració per la música de ses Satàniques Majestats, els van fer mereixedors del sobrenom d'"Els Rolling Stones espanyols". L'autèntic esperit d'aquest grup es manté gràcies a la mítica secció rítmica que formen Sebas al baix, Julián a la guitarra i Delfín a la bateria més Carles Fonollosa, el banjamí del grup a la guitarra solista i Lluís Barbero, autèntic descubriment de la banda que fica veu als grans èxits de Los Salvajes així com altres temes de rhythm & blues i dels Stones.

Los Salvajes no són un revival, sinó una autèntica màquina de rock'n'roll que no deixa ningú indiferent.

Rehenes, banda de Rock & Roll formada en 1989 a Balaguer (Lleida) i desactivada per un temps, van tornar a destil·lar rock d'autor el 2012. 

  • Obertura de portes: 21:30
  • Preu entrada anticipada: 8€
  • Preu entrada a taquilla: 10€

Punts de venda: Café París, Musical Lleida, Zuk Tattoo