Divendres 24, a les 22:00

HARD BUDS + Steinbock

HARD BUDS, una de les bandes emergents de la península dins del panorama musical arriba de nou a Lleida i obre 2017 amb una nova gira de concerts THUNDER ROAD TOUR per continuar presentant el seu nou i segon àlbum THUNDERSTORM. Una llarga llista de concerts per tota la geografia peninsular durant aquest 2017; ara traspassant fronteres i arribant a França, Suècia i Dinamarca, passant per ciutats com Estocolm, Växjö, Helsingborg, Trollhättan, Copenhagen, Burdeus, Saint Etienne, Cabestany, Barcelona, Tarragona, Castelló de la Plana i Lleida entre moltes, on presentaran aquest nou treball d'onze senzills.

Hard rock clàssic en estat pur. Guitarres contundents i tornades melòdiques i enganxoses pensades per al directe. Un estil sense complexes a l'hora de mostrar les seves influències del rock dels setanta i vuitanta des de Black Sabbath, Led Zeppelin, Acdc, Motorhead,... fins a les modernes composicions de Guns and Roses, Velvet Revolver, Bullet, Airbourne, Bonafide... Una banda de les d'abans, que se caracteritza principalment per la seva potent posada en escena, natural i propera al públic. Una aposta segura per a qualsevol concert en directe.

En aquesta ocasió aniran acompanyats de STEINBOCK (Lleida). Una banda que beu del Rock N' Roll, Hard Rock, i Heavy metal més clàssic. Bona mostra d'això és el nou treball que estan presentant: BLACK GOLD (2016)

Descarats en l'escenari per presentar el seus temes aprofitant cada segon del seu repertori contundent. Una música potent, compacta, creixent i evolucionant tema a tema, directe a directe.

  • Obertura de portes: 22:00
  • Inici del concert: 22:30
  • Preu entrada únic: 10€